Rhino Heshtur Kontrolluesi I Binjakeve Termostatike 8A

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £275.00


Tifoz I Heshtur I Binjakeve Termostatike Rino-5 Shpejtësia 8 Amp​

Në heshtje kontrollon si thithjen, ashtu edhe tifozët e rraskapitjes, duke lejuar që presioni negativ të ruhet në mënyrë të përsosur.
Sensori në kontroll skanoi mjedisin 20 sekonda për të përcaktuar shpejtësinë më të mirë të tifozëve për temperaturën e vendosur optimale dhe sigurisht që i drejton të dy tifozët në heshtje
Detyrë e rëndë
i përshtatshëm për 2 fansa x
amballazhim metalik
ndërtuar në kllapat varëse
prodhuar në mb

I ri Nga I Famshmi Rhino Brend, i Gjithë intervali I Ri i kontrolluesve të shpejtësisë së tifozëve për 2016
Rhino ka bërë një emër të madh për veten e tyre në tregun e filtrave dhe kohët e fundit me tifozët e rino-së nxjerrës dhe tani ata lëshuan një rang të ri kontrolluesish të detyrave të rënda me kërkesë popullore.