Çati Kube RQ 150

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £230.00


Rubi RQ150-1.5 milion x 1.5 milion x 1.8 m (1.4 m) - Rrit Tendën

Kubi I Çatisë RQ150 Rrit Tendën është një zgjidhje e madhe për ata që duan të rriten në një papafingo apo hapësirë papafingo. Tenda E Kubit të Çatisë janë me cilësi të lartë dhe bimët në çati do të thotë se kjo tendë do t'ju ndihmojë të përfitoni nga hapësira që keni. Produkt i madh!
Kulmi Kube - tenda ideale për rritjen në një papafingo apo papafingo
Të ndihmon të krijosh një mjedis ideal në rritje në një hapësirë apo papafingo me një tavan të përkulur/të mprehtë
1.5 milion e gjerë, 1.5 metra e thellë, 1.8 metra e lartë në pikën më të lartë, 1.4 metra e lartë në supet
Ideale për një dritë 600 vat
Pëlhurë e fortë me 95% rresht reflektues
Kapëse kualiteti me kapakët e parakrahëve të mbuluar me dritë, të përdorur brenda dhe jashtë
Shfaq panelet e ventilimit me ekranet e difekteve dhe velcro të bashkangjitur
Mbajtëse për ventilatorin e varur, filtrin dhe reflektimin e dritës
Përfshin pikat e hyrjes së tubave dhe kabllit me tërheqje të shpejtë
Heq ca pika me pëlhurë poshtë tabakasë