SBS Grodan Lirshme Rockwool 90 LTR

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £30.00


Grodan Rockwool Mini Rritet Kube (Cellmax) 90 Litër Qese

Grodan Rockwool Mini Rritet Kube (e njohur edhe si Cellmax) janë të mëdha për përdorim si një e mesme në rritje të tyre, ose për të bërë tuaj të rritet-mix.


: 1 cm kube rockwool – tradicionale dhe të besuar mesme në rritje
: Mban shumë ujë dhe ajër.
: Inerte mesme në rritje
: Mund të përdoret vetëm si një e mesme në rritje
: Mund të përdoret me të tjera hydroponic mediumet për të krijuar listat tuaja përzierje