Llamba diellore Sunmaster 600w Super HPS Deluxe

  • Shitjes
  • £27.00
  • të Rregullt çmimi i £30.00


SunMaster Super HPS Deluxe 600W

SunMaster Super HPS Deluxe 600W prodhon 95,000 lumens të dritës në vend të 90,000 zakonshëm të prodhuar nga llamba standarde me presion të lartë natriumi, kjo shtesë prej 5000 lumenësh është në spektrin e kuq të dritës që i bën ata ideal për t’i dhënë bimëve tuaja një shtytje shtesë gjatë fazës së lulëzimit e rritjes.

Llambat SunMaster Super HPS janë jashtëzakonisht të njohura në mesin e prodhuesve hidroponikë dhe shohin përdorim të gjerë si në tregjet shtëpiake ashtu edhe në ato komerciale. Nëse dëshironi më të mirën nga bimët tuaja të lulëzimit, SunMaster Super HPS Deluxe 600W është rruga për të shkuar, këto llamba janë të përshtatura për nevojat specifike specifike të bimëve të lulëzuar, gjë që i bën ato të përsosura për të marrë rezultate shumë më të mira çdo herë!

Ju lutemi vini re: SunMaster Super HPS Deluxe 600W jep shumë më shumë dritë të kuqe sesa shumë llamba të tjera, ne nuk ju rekomandojmë të përdorni një për fazat vegjetative / të rritjes për shkak të mungesës së dritës blu të dritës.