Superthrive 120ml (4oz)

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £14.50


SUPERthrive me famë botërore është një tonik i shkëlqyeshëm i bimëve dhe nxitës i rritjes së përgjithshme. Bimët kërkojnë më shumë se një vitaminë për performancën optimale. SUPERthrive është plot me vitamina dhe hormone. SUPERthrive nuk është një pleh - është një shtesë. Përdorni SUPERthrive në çdo bimë në çdo fazë të rritjes ose luleve. Në bimë të brendshme, ajo nxjerr më shumë sytha të rinj me lule dhe gjethe. Në bimët në natyrë dhe bimët me rrënjë të zhveshura, fillon veprimi i ri i rrënjës dhe gjetheve. Ndihmon në zhvillimin e luleve të hershme dhe më të mëdha. SUPERthrive mund të përdoret në fara për të ndihmuar gjatë mbirjes dhe për të marrë të lashtat më të hershme perime dhe lule. Mund të përdoret gjithashtu për të ringjallur bimët e sëmura ose për të ndihmuar bimët të rikuperohen nga çdo stres. SUPERthrive do të prodhojë bimë në mënyrë dramatike më të shëndetshme dhe do të ndihmojë në mbrojtjen nga goditja e transplantit.