Fusha Orgjinale E Garmpro

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £1,195.00


ORIGJINALI I GARPROS është një prerës i efektshëm dhe shumë i qetë gjethtarësh. Ai përdoret për të hequr gjethet e tepruara dhe degët nga lloje të ndryshme bimësh e lulesh të tilla si rozmaria, rigoni, bazili, menta, livando, koriandër dhe parsley si dhe në përgatitje për nxjerrjen e vajit thelbësor dhe prerjeve të luleve të përzjera për poturin.

Shpata e tij prej çeliku të rrëmbyer bën një prerje të pastër pa e dëmtuar bimën. Garreprorajoni Është i pajisur me një sistem rimëkëmbjeje gjethesh dhe mund të çmontohet shpejt për transport të lehtë.

Për shkurtimin, merr një degë të një fabrike të sapo korrur në dorën tënde dhe lëvize atë mbi portë me një lëvizje prapa dhe përpara ndërsa e rrotullon uzinën në të njëjtën kohë.

VËREJTJE TË PËRGJITHSHME:

Mos i vendos kurrë gishtat, dorezat apo ndonjë trup tjetër pjesë në kontakt me portën apo tehun.
Kurrë mos e vër në presion portën.
Mos përdor gërshërët, thikat ose ndonjë instrument mbi kuvertë.
Duhen syzet dhe dorezat e sigurisë në çdo kohë.
Dorezat duhet të jenë mjaft të shtrënguara, që të mos hyjnë brenda çarjeve të mëdha. Një dorëzë e lirë është e rrezikshme,
KUJDES!
Prodhuesi nuk pranon asnjë përgjegjësi për dëmet e shkaktuara apo nga shkurtuesit që rezultojnë nga një përdorim apo asamble e papërshtatshme. Përdor shkurtuesit në përputhje me ligjet dhe rregullat ekzistuese.

DETAJET TEKNIKE:

FORMATI:
Makina e montuar: 18.2 "x 18.2" x 27.2″
Paketimi: 21" x 21" x 12″

PESHA:
Pesha e përafërt: 30 lbs

MATERIALI:
Korniza & material grate: Aluminium

MUNDËSITË:
Opsioni 1: Heshtja e madhe (STD): vende të mëdha vetëm (7/16″)
Opsioni 2: Heshtja E Përzierë: vende Të Vogla dhe të mëdha në të njëjtën portë (7/16 " et 1/4″)
Opsioni 3: Origjinali i Madh: vende të Mëdha vetëm (7/16)″)
Opsioni 4: Origjinal I Përzierë: vende Të Vogla dhe të mëdha në të njëjtën portë (7/16 " et 1/4″)