Gjeneratori i ozonit në dhomë në dhomë Uvonair 5000

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £290.00


Fryrni lehtë ndërsa gjeneratori i Ozonit Uvonair 5000 sulmon dhe neutralizon aromat në burim!

Uvonair ates eliminon aromat e shkaktuara nga dhomat e rritura, tymi i duhanit, mykët dhe myku. Madje trajton aromat e pakëndshme nga bimët, kafshët shtëpiake, gatimet dhe bodrumet e lagura. Si? Uvonair ® gjeneron Ozon (O3) - një nga oksiduesit më të fuqishëm në dispozicion.

O3 nuk maskon vetëm aromat si aromatizues të thjeshtë të ajrit - neutralizon aromat në burim, pastaj kthehet në mënyrë të padëmshme në CO2 dhe oksigjen.

Uvonair ® punon në heshtje me të njëjtën teknologji gjeneruese të ozonit të disponueshëm në njësi që kushtojnë qindra paund më shumë.

Uvonair ® është ideal për hidroponikë, shtëpi, zyra, vende pune ... kudo që mund të përfitojë nga ajri më i pastër dhe më i pastër.

Në dispozicion në tre madhësi:

1.) Uvonair® 1000
Për hapësirat personale dhe dhomat deri në 1000 ft.
2.) Uvonair® 3000
Për dhoma deri në 3000 metra kub.
3.) Uvonair® 5000
Për dhoma deri në 5000 metra kub
.