VitaLink CalMag

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £8.00


të Rëndësishme për rritjen e bimëve dhe të zhvillimit, e VitaLink CalMag shtesë përmban kalcium dhe magnez, dy elemente vitale të fortë për rritjen e bimëve. Kjo është një produkt ideal për kultivuesit e të gjitha niveleve dhe mund të shtohet gjatë rritjes së bimëve të ciklit të jetës, sepse ajo është një palëvizshëm produkt që nuk mund të udhëtojnë në zonat e ri të rritjes. Përdorni VitaLink CalMag produkt bashku tuaj të zgjedhur ushqyese.

Beneficione:

Përmirëson fletë rritja
Rrit të qelizave strukturën
më të Mirë të rritjes së bimëve
Forcon bimë
Ndihmon zhvillimin e bimëve
CalMag është në dispozicion për të blerë në 250 ml, 1L dhe 5L shishe.

Është e rëndësishme për të mos e tepruar VitaLink Cal Mag, pasi kjo mund të shkaktojë efekte negative.

Dozimi: të Përdorni 1ml/1L për 3 javët e para të rritjes vegjetative në coco coir media, ose kur kalciumit është e shkurtër në furnizim.