VitaLink Coir MAX A&B

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £12.00


VitaLink Coir MAX është një formulim i avancuar por i lehtë për të përdorur coco coir që vërtetohet shkencërisht për të dhënë rezultate të shkëlqyera bimore. VitaLink Coir MAX është zhvilluar veçanërisht për pronat unike të medias coco coir dhe përmban një nivel kyç të të gjitha elementeve duke përfshirë edhën (rrit disponueshmërinë e hekurit) dhe acidin fulvik (ritke ushqyese të aids).

Cir A B:

Dy pjesë ushqimi i plotë bimor formuluar për rritjen maksimale në median coco coir.
Duhet të përdoret nga 1 java e bimësisë deri në fluturimin e javës 8.
Të formuluar për vende të ujit të fortë.
Në dispozicion NË 1L, 5L dhe 10L shishe.
Bimët e Reja = 1-2ml/L. Centrale = 3-4ml/L.
Thjesht shto produktin VitaLink Coir MAX dy-pjesë në planin tuaj të ushqimit duke përdorur rekomandimet e gjetura ose sipër, në shishe ose grafikët E ushqimit VitaLink dhe shikoni bimët tuaja të rriten dhe lulëzojnë.