VitaLink Earth MAX Bloom

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £11.00


VitaLink Earth MAX është një lëndë ushqyese minerale me acid shtresor të shtuar që është zhvilluar për të përmirësuar gjithçka që bimët kanë nevojë për rritje të shpejtë dhe zhvillim të shëndetshëm të bimëve, së bashku me rendiment të madh kur rriten në tokë. Ky produkt është ideal për t’u përdorur me bimë në vazo dhe është një formulim unik që vërtetohet shkencërisht për të promovuar rritjen e shpejtë dhe rendimentin e madh. Shtë në dispozicion në formulimet e rritjes dhe të lulëzimit.

Bloom MAX Tokës

Bloom MAX është një lëndë ushqyese për bimët e rritura në tokë / media plehrash, dhe mbështet lulëzimin dhe frytëzimin.
Duhet të përdoret nga java e lulëzimit 2 deri në javën e lulëzimit 8.
Në dispozicion në shishe 1L, 5L dhe 10L.
Dozimi: 3-4ml / L.