VitaLink PlantStart

  • Shitjes
  • £5.00
  • të Rregullt çmimi i


VitaLink PlantStart është lëndë ushqyese ideale për përhapje dhe është zhvilluar për të ndihmuar bimët e reja të rriten mirë. Ai përmban një raport kryesor të borit dhe kalciumit i cili është vërtetuar shkencërisht se promovon një rritje të shpejtë dhe të shëndetshme të hershme. Kjo ushqim i fidanëve përmban gjithçka që prerjet dhe fidanët kërkojnë për rrënjosje të shpejtë dhe të shëndetshme gjatë kësaj faze të rëndësishme të rritjes së bimëve.

Përfitimet:

Promovon zhvillimin e shpejtë dhe të shëndetshëm të rrënjëve
Provuar të zvogëlojë ndjeshëm kohët standarde të rrënjosjes
Nxit rezistencën ndaj infeksionit dhe sëmundjeve
Rrit mundësinë e suksesit në këtë fazë të vështirë dhe të rëndësishme
Siguron bazën për bimët e përgjithshme të shëndetshme
Dozimi: Përhapja para njomjes = 3-4ml / L. Fidanë / prerje të rrënjosura = 6-8ml / L.

PlantStart është në dispozicion për të blerë në shishe 250ml, 1L dhe 5L.