Wilma V2 XL 8 x 11L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £115.00


Sistemet inovative Wilma kombinojnë lehtësinë e rritjes në tenxhere me përfitimet e ushqyerjes së automatizuar, bazuar në kohën e duhur. Lotimi me dorë i bimëve tuaja çdo ditë nuk mund të jetë vetëm një bezdi, por gjithashtu vjen me rrezikun e mbingarkesës dhe ushqimit të tepërt, që është një problem i zakonshëm për shumë kultivues.

Wilma Systems përdor një sistem hidroponik të rigjenerimit të ri-qarkullimit që mund të përdoret me një larmi të mediave në rritje. Për thjeshtësi dhe rezultatet më të mira gjithmonë ju rekomandojmë të përdorni guralecë balte me vazo Wilma. Guralecat e argjilës sigurojnë që rrënjët e bimëve tuaja të marrin shumë ajrim për të inkurajuar rritjen. Ato gjithashtu kufizojnë mirëmbajtjen e përshtatjes së këtyre sistemeve për media absorbuese si toka (e cila shpesh kërkon një vendosje me një rezervuar ushqyes të veçantë).

Prej kohësh është e njohur që ujërat e ujitjes dhe bimëve ushqyese pak dhe shpesh mund të rritin rritjen dhe rendimentet e përgjithshme në krahasim me lotimin dhe ushqyerjen një herë në ditë. Një nga përfitimet kryesore të sistemit Wilma është aftësia për të mpiksur lotimin dhe ushqyerjen në mënyrë që bimët tuaja të marrin një furnizim të rregullt me lëndë ushqyese dhe ujë pa rrezikuar që ta teproni atë.

Sistemi Wilma është gjithashtu një hap i mençur për çdo kultivues që kërkon të bëjë kalimin nga toka në kopshtarinë hidroponike. Tenxheret mbajnë familjaritetin e sistemeve të bazuara në tokë, ndërsa ushqimi i automatizuar i prezanton kultivuesit me këtë aspekt të dobishëm të kopshtarisë hidroponike.

Këto sisteme XL Wilma kanë një vëllim rezervuari prej 70 litrash dhe tabaka mat 90cm x 90cm x 20cm. Ekzistojnë tre madhësi të ndryshme të tenxhereve që vijnë me këto sisteme; Tenxhere me 11 litra, tenxhere me 18 litra dhe tenxhere me 25 litra.

Ju mund të zgjidhni një sistem të plotë me një nga këto madhësi të tenxhereve, por ato janë krijuar për të qenë plotësisht të këmbyeshme, kështu që kur është fjala për repotting ju mund ta bëni këtë me lehtësi, pa pasur nevojë të blini një sistem të ri.

Kompleti i plotë Wilma përmban një rezervuar, tabaka, tenxhere, pompë, sistemin e dërgimit, pikat e përmbytjes, shigjetat e shigjetave dhe udhëzime të plota për ngritjen e lehtë.

Ju lutemi vini re se për të caktuar oraret e ushqyerjes do t'ju duhet të blini një kohëmatës. Ne ju rekomandojmë Gramlin Segmental Timer (Shih FAQs më poshtë) pasi është i lehtë për t’u përdorur, i lirë, dhe mund të vendoset në intervale të dobishme 15-minutëshe për një periudhë 24 orë.

Sistemet Wilma janë në dispozicion në një gamë të madhësive, nga të vogla deri në XXL për t'iu përshtatur një mori të tërë ambientesh në rritje. Pra, nëse ky sistem nuk është në madhësinë e duhur, shikoni të tjerët pasi që sigurisht që do të jetë një që i përshtatet nevojave tuaja.

Karakteristikat kryesore të sistemit XL Wilma përfshijnë:

Ideale për t’u përdorur në çadra / mjedise me sipërfaqe 1.5mx 1.5m
Përmbytje dhe shigjeta shigjetash që i përshtaten të gjitha nevojave në rritje
Gjithanshëm dhe mund të përdoret me pothuajse të gjitha mediat në rritje
Kombinon thjeshtësinë e tenxhereve me përfitimet e ushqimit të automatizuar
Madhësitë e këmbyeshme të tenxhere për rimbushje të lehtë
Sistemet Wilma janë një produkt inovativ dhe një prezantim fantastik i ushqyerjes dhe lotimit të automatizuar. Ato zvogëlojnë barrën e nevojës për të ujitur me ujë bimët tuaja çdo ditë dhe minimizojnë rrezikun e tejmbushjes / mbingarkesës. Plus, ato janë të shkëlqyera për çdo kultivues që dëshiron të provojë kalimin nga toka në kopshtari hidroponik.