Mills Ushqyesit

Mills është një nga prodhuesit e parë të lëndëve ushqyese bimore që zhvillon një linjë bio-minerale. Formula unike bën përdorimin e burimeve organike dhe sintetike në mënyrë që të optimizojë ritmet e rritjes dhe rendimentin, duke siguruar gjithashtu aromën dhe aromën më të mirë.