Rrit Kutitë E Ndriçimit

HP-të tona hidroponike rritin kuti të lehta janë vënë së bashku duke përdorur prodhime nga prodhuesit Më të mirë Lumi & Gavita. Ne kemi sisteme HPS ose MH për të veshur çdo rritje. 400 kuti TË FSHEHURA (Shkarkimi me Intensitet të lartë) do të ndezin një zonë 1 milion x 1 milion efektivisht. 600 drita të RRITJES SË FSHEHUR të ujit janë të mëdha për ndezjen e një zone 1.2 milion x, ndërsa 1000 kuti TË FSHEHTA mund të ndezin një zonë të brendshme me kopsht deri në 1.5 milion x. të Gjitha veglat tona të rritjes përfshijnë një llambë, balast, reflektues dhe kabllo dhe janë projektuar për të punuar. së bashku. Ka kaq shumë për të zgjedhur nga Zyra jonë megastore, ne jemi dyqani juaj i vetëm.