Rriten tendat

Grow Tent Collection in Hull Hydroponics, duke ndihmuar në arritjen e asaj Kulture të shëndetshme të gjelbër të ndritshme  Përdorimi i shumëfishtë për perime ose lule, tendat e rritjes kanë shumë përfitime dhe janë një domosdoshmëri edhe për kopshtarët profesionistë dhe amatorë. Tendat e rritjes mundësojnë thjeshtësi - një tendë do të thotë që nuk do të duhet të vësh një dhomë të tërë me materiale reflektuese dhe ndriçim të hollësishëm. Një tendë e rritur do të parandalojë rrjedhjen e dritës, duke mbajtur të ulët faturat e energjisë elektrike. Me kaq shumë njerëz për të zgjedhur në Hull Megastore, A ishin dyqani juaj i ndaluar të rritet.