Rreth Hull Hidroponics

Hull Hidroponics janë Dyqani kryesor I MB Për një Ndalesë Rritjeje për furnizimet me hidroponikë. Ne rezervojmë gjithçka që ju duhet për të rritur një kulturë të shëndetshme jeshile.
 • Rrit Tenda . Ne Kemi Bërë Tenda të përshtatshme për një bimë të vetme ose Rrisim Tenda për një grumbull të madh insektesh. …

 • Kana Ushqyese & Nxit rangun e famshëm hollandez të Kanës së ushqimeve dhe nxitësve... Duke Ju Ndihmuar të arrini atë prodhim të shëndetshëm të gjelbër

 • Tifozët kanal janë projektuar për të ndihmuar kontrollin e kushteve ajrore kur rriten dhe ofrojnë ventilim aq të nevojshëm …

 • Hydroponic Për Salla Të Mbyllura Rrit Llampat (hps, konvertimi MH, CFL) Ne Kemi një sferë të gjerë nga prodhuesit kryesorë .. Omega, Gavita, Lumi dhe më shumë

 • Hollandeze Pro - zgjedhjes së Rritësve në Hollandë për më shumë se 30 vjet! 

 

Ne jemi vendosur në një depo të shkëputur në një rrugë diskrete me parkimin privat.

Megastori ynë ka përzgjedhjen më të madhe të produkteve hidroponike në zonë.

Do të fitojmë çdo çmim të vërtetë dhe do të ofrojmë dorëzim kombëtar falas me të gjitha urdhërat mbi 50 sterlina!

Hull Hidroponics më i madh rritje në Byk
Stocks of
 • Canna
 • Ushqyes Të Detajuara
 • Solis Tek Ndriçim (Shitës Ekskluziv I Byll)
 • Ndriçim Gavita
 • Hollandeze Pro
 • JASHTËTOKËSORËT, Autopotët, sistemet E Vilmës.
 • Ushqyes Cyco
 • Shumë të Tjerë Në Dyqan

Ju lutem, jeni të lirë të na vizitoni në dyqan dhe një anëtar i stafit tonë do të jetë më i lumtur t'ju ndihmojë!

HRU Garden Furnizon LTD/A Hull Hidroponics

Rruga E Mançesterit 60

Byk

HU3 4TX

Yorkshire Lindore

Numri I Regjistrimit-0981403

01482 824325

hullhydroponics@gmail.com