Rreth Nesh

Hull Hydroponics është shitësi me pakicë më i madh hidroponik dhe megastori i vetëm hidroponik në rajon. Ne jemi të vendosur në një depo të shkëputur me parking privat dhe kemi zgjedhjen më të madhe të produkteve në zonë. Ne do të rrahim çdo çmim të mirëfilltë dhe do të ofrojmë shpërndarje falas kombëtare për të gjitha porositë mbi 50 £!
Hull Hydroponics rritet dyqani më i madh në Hull
Stockistët e
  • Canna
  • Ushqyesit e Avancuar
  • Plehrat Shogun (Shitësi me pakicë ekskluzive Hull)
  • Produkte G.A.S (Shitëse me pakicë ekskluzive)
  • Phresh Hyperfan (Shitje me pakicë ekskluzive e Hull)
  • Ndriçimi Gavita
  • Pro Hollandeze
  • Sistemet IWS, Alien, Autopot, Wilma
  • Shumë më tepër në dyqan

Ju lutemi mos ngurroni të na vizitoni në dyqan dhe një anëtar i stafit tonë do të jetë më shumë se i lumtur t'ju ndihmojë!

Furnizime kopshtesh HRU LTD T / A Hydroponics Hull

60 Rruga e Mançesterit

byk

HU3 4TX

Yorkshire në Lindje

Numri i regjistrimit - 09811403

01482 824325

hullhydroponics@gmail.com