Ushqyesit e Avancuar - B-52

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £12.00


B-52: është formuluar posaçërisht për t’i dhënë bimëve një super nxitje të energjisë duke ngritur metabolizmin e bimëve. B-52 rrit thithjen e lëndëve ushqyese duke siguruar hormone dhe vitamina që natyrisht ndodhin që bimët kurrë nuk mund të marrin diku tjetër.

B-52 është ideal për myshkun hidroponik, tokës dhe sphagnum ose ndonjë medium tjetër në rritje. Në rezervuarë ose si llak gjethesh ose si një ushqim shtesë vetëm.

Ne rekomandojmë që B-52 mund të përdoret gjatë gjithë bimëve tuaja gjatë tërë jetës, nga farat ose prerja deri në korrje.