16L Përmbi Zi

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £6.00


Kjo Përralla e Zezë 16L është një mbjellës i përgjithshëm që mund të përdoret për hidrocentralet DIY dhe vjen si pjesë e çantës "Brummie Bubbler". (450 mm x 308mm x 170mm)