13mm Dyfishtë Bërryl Joiner

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £0.60


të Gjitha tona me cilësi të lartë pajisje janë bërë për të përshtaten të ashpër Australian kushtet dhe prandaj janë të cilësisë shumë të lartë dhe do të zgjasë një kohë të pacaktuar në Evropian kushtet. Thjesht plug së bashku për të bërë pikoj feed sistem që i përshtaten nevojave tuaja. Dyfishtë Gjemba për të shtuar mbrojtje nga rrjedhjet.