18l Premium Pot (302mm x 302mm x 307 mm)

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £2.40


Poti Premium prej 18 litrash Është ideal për kulturën e potit dhe sistemet e piperit. Kjo vazo përdoret në BIMË!Atlas 18 sisteme litër dhe do të përshtaten gjithashtu me sistemet E Vilmës.