Ngrohës serë 2kw serë

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £45.00


Mbani nën kontroll temperaturat e serrës me ngrohësin serë 2kw.

Të qëndrueshëm, të besueshëm dhe të lehtë për t'u përdorur këto ngrohje kontrollohen termikisht. Tifoz i brendshëm ka 3 cilësime të ndryshme të shpejtësisë.

Dimensionet: 230 x 198 x 320 mm (l x w x h)

Zona e ngrohjes: 20m²

Prodhimi i ajrit: 186 m³ / orë