600w Lumii Sunblaster Lampa HPS

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £20.00


LUMii Sunblaster Dual Spectrum HPS ofron një prodhim jashtëzakonisht të lartë - pleifti këtë me shkarkim spektral të ngritur në të kuqtë dhe bluzat dhe një jetë të gjatë llambash, dhe ju keni bimën e përsosur të rritet dritë.
Qelqi kristal i fryrë nga tubi ofron trashësi të qëndrueshme që lejon dalje edhe më të lehta të dritës.
Teknologjia e dozimit të tubit të harkut arrin energji më të përdorshme të dritës, pa sakrifikuar intensitetin ose jetën e llambës.

Me të kuqe të shtuar në prodhimin spektral për lulëzimin e shkëlqyeshëm dhe korrjen maksimale, ata mburren me 24,000 orë jetë.

Ndryshimet e daljes spektrale në një llambë HPS ndërsa plaken - prandaj ju rekomandojmë të ndryshoni llambën tuaj çdo 9-12 muaj për kushte optimale të rritjes.

Të gjitha madhësitë e llambave LUMii Sunblaster kanë një montim bazë E40.
Ne ju rekomandojmë të përdorni llambat LUMii Sunblaster me të gjithë gamën e LUMii Ballast pasi projektojmë njësitë tona të jenë të optimizuara me këto llampa spektri të lartë të përzierjes.