Avancuar Ushqyesve - Bud Karamele

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £16.00


Bud Candy është vetëm 100% organike lule përforcues që sweetens shije, aromë, madhësia dhe vlera e juaj hydroponics e të mbjellave. Ju jeni marrë dy produkte në një me Bud Karamele, sepse ai ju jep gjithçka që ka qenë në të Ëmbël Fletë dhe CarboLoad, por ajo gjithashtu ju jep shumë më tepër, dhe në një të lehtë për t'u përdorur formula. Bud Karamele paguan off pas korrjes shumë, sepse ajo e bën përfunduar materiale që shëron më mirë, shije të mirë, dhe i reziston ruajtjen e sëmundjeve.

Ajo ruan të veçantë përbërësit organike në tuaj korrur materiale kështu tuaj lule kurë më të mirë, shije më të mirë, dhe të qëndrojnë ushtar më të gjatë. Pastaj, Bud Karamele ndihmon tuaj korrur materiale të rezistojë brittleness, mbi-thatësi, dhe mikrobet që mund të sulmojnë tuaj korrur materiale dhe të shkaktojë që ajo të degradojë apo të jetë të pasigurt për ju dhe miqtë tuaj për të konsumuar. Testimi tregon se të korrat rritur me Bud Karamele kanë një potencë të lartë norma dhe një kohë më të gjatë jeta shelfin. Deri në 40% më shumë në disa raste.