Alien Easyfed 10L / 16L Sistemi 9 Pot

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £365.00


9 Pot 10LTR/16LTR Sistemi Easyfed
Kit përfshin;
9 x
9 X
9 Tenxhere x (10ltr ose 16ltr)
9 x
Bërryl 4 x
8 x 16mm Tees;
Tub 6 metra 16mm
10 x 16mm Pii Femra
1 Filtro
1 x
1 x
1 x 120ltr Camo Tank

Puna është si ujitje revolucionare. sistemi hidroponik që përdor gravitetin në ujë, koko ose çdo lloj nëntrate. Nuk kërkohet asnjë pompë uji apo çorape plug

Janë projektuar posaçërisht që të përmbushin nevojat e tokës/coco grouer.

Ky sistem nuk kërkon pompa elektrike apo uji. Është thjesht graviteti, i ushqyer nga Rezervuari 120L Camo.

Qetësisht përdorin tuba ushqimi 16mm në vend të tubit tradicional 4mm, kështu që bllokimi është një gjë e së kaluarës.

Kohëmatësi I Ujit Të lejon Të kontrollosh frekuencën e ujitjes. Zgjidh nga ora, çdo dy apo tre ditë, ose edhe një herë në javë opsionet e ujitjes. Plani yt i vazhdueshëm i ushqimit lejon që substrati të thahet pjesërisht midis cikleve të ujitjes, kjo e kombinuar me vazot tona të frymës e rrit oksigjenin në zonën e rrënjës.

Vazot e lehta të pëlhurës janë bërë nga një pëlhurë me cilësi të lartë frymëmarrje që lejon prishjen e ajrit të rrënjëve. Kur një rrënjë është e prerë ajri, stimulon rrënjët dytësore për të degëzuar kështu që rrit masën rrënjësore.

Sistemet E Lehta Të Ushqimit Janë Të disponueshme Për T'u blerë Me kombinime Duke përdorur 10L, 16L, 22 DHE 30L Me 6, 8, 9, 12, 16, 24, 36, 48, 60 & 100 poçe variacionesh.