Sistemi 16 Pot i Alien EasyFeed XL 22ltr / 30ltr

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £645.00


16 Pot 22LTR / 30LTR Sistemi EasyFeed
Kompleti përfshin;
16 x tabaka
16 x kapakë
Tenxhere 16x (22ltr ose 30ltr)
16 x nota
Bërryl 4 x 16 mm
Tee 16 x 16 mm
Bishta femrash 17 x 16 mm
Tub 14 x metra 16 mm
1 x filtër
1 x Spanner
1 x Timer uji
1 x 225L Flexitank

EasyFeed ™ është një sistem revolucionar për ujitje dhe hidroponik që përdor gravitetin në tokën ujore, kakaon ose çfarëdo lloji të substratit. Nuk kërkohet pompë uji ose prizë prizë


EasyFeed ™ është krijuar posaçërisht për të përmbushur nevojat e kultivuesit të tokës / kokosit.

Ky sistem nuk kërkon pompa elektrike ose ujë. Thjesht është graviteti i ushqyer nga një Flexitank 225L.

EasyFeed ™ përdor tubin e ushqimit 16 mm në vend të tubit konvencional 4 mm, kështu që bllokimi është një gjë e së kaluarës.

Timer uji i operuar me bateri EasyFeed allows ju lejon të kontrolloni frekuencën e lotimit. Zgjidhni nga orët, çdo ditë, çdo dy ose tre ditë ose edhe një herë në javë opsionet e lotimit. Orari juaj i qëndrueshëm, i të ushqyerit, lejon që substrati të thahet pjesërisht midis cikleve të ujitjes, kjo e kombinuar me vazot tona të rrobave të frymëmarrjes rrit në mënyrë drastike oksigjenin në zonën e rrënjës.

Tenxheret e pëlhurave EasyFeed are janë bërë nga një pëlhurë me frymë me cilësi të lartë e cila lejon krasitjen e ajrit të rrënjëve. Kur një rrënjë është krasitur në ajër, ajo stimulon rrënjët sekondare të degëzohen duke rritur kështu masën e rrënjës.

Sistemet EasyFeed are janë në dispozicion për tu blerë në kombinime duke përdorur 10L, 16L, 22L dhe 30L me 6, 8, 9, 12, 16, 24, 36, 48, 60