E huaj e EasyFeed XL 22ltr / 30ltr Sistem 8 Tenxhere

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £380.00


8 Tenxhere 22LTR/30LTR EasyFeed Sistemit
Kit përfshin;
8 x Tabaka
8 x Kapakët
8 x Tenxhere (22ltr ose 30ltr)
8 x Gjithandej
4 x 16mm Bërryl
8 x 16mm Tee është
10 x 16mm Bishtit
7 x Metra 16mm Tub
1 x Filtër
1 x Çelës
1 x Ujë Timer
1 x 120ltr Camo Tank

EasyFeed™ është një revolucionar i ujitjes dhe hydroponic sistem që përdor gravitetit të ujit të tokës, coco apo çdo lloj e substrate. Nuk e pompave te ujit ose plug bazat e nevojshme


EasyFeed™ është projektuar posaçërisht për të përmbushur nevojat e tokës/coco vere.

Ky sistem nuk kërkojnë energji elektrike ose pompat e ujit. Ajo është thjesht e gravitetit ushqyer nga një 120L Camo Tank.

EasyFeed™ e përdor 16mm feed tub në vend të konvencionale 4mm tub, në mënyrë të bllokojnë është një gjë e së kaluarës.

E EasyFeed™ Bateri Operuar me Ujë Timer ju lejon për të kontrolluar lotim të frekuencave. Zgjidhni nga çdo orë, çdo ditë, çdo dy apo tre ditë, apo edhe një herë në javë lotim opsionet. Tuaj, madje, në përputhje të ushqyerit orarin e lejon substrate për pjesërisht të thatë në mes të lotim cikle, kjo e kombinuar me tonë të breathable pëlhurë tenxhere në mënyrë drastike të rritet oksigjenit në rrënjë të zonës.

E EasyFeed™ pëlhurë tenxhere janë bërë të një cilësie të lartë breathable pëlhurë e cila lejon ajrit shkurtim të rrënjët. Kur një rrënjë është e ajrit të shkurtuara, ai stimulon mesëm rrënjët të degës jashtë, pra rritjen e root masive.

E EasyFeed™ Sistemet janë në dispozicion për të blerë në kombinime duke përdorur 10L, 16L, 22L dhe 30L me 6, 8, 9, 12, 16, 24, 36, 48, 60 & 100 tenxhere variacione.