Alumini Ducting 10m

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £10.00


Një 3 shtresa multi-punoj përforcuar alumini dhe poliestër petëzuar ducting me një mishëruar të lartë të rezistencës çelikut tela helix. Kjo do të thotë që ajo e mban formën shumë të mirë të ofruar më pak të drag se konkurrent produkte, kështu më pak zhurmë kur në përdorim dhe më pak presion të bjerë. Kjo vjen në mënyrë individuale boxed në 10m gjatësisë. Në rast të një zjarri, jo gazeve toksike janë emetuar