AutoPot 15L Pot Katror

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £4.00


E fortë, jetëgjatë dhe e qëndrueshme, bari I Autopotit është bërë në mënyrë që të përshtatet në tabakanë E Autopotit. Përdor këto si një tenxhere e vetme për të maksimizuar zonën tuaj në rritje duke lejuar për më shumë centrale për metër katror se sa vazot tradicionale të rrumbullakta që priren të lënë hapësirën e papërdorur të rritjes. Përdorimi i një tenxhere katrore do të sigurojë tenxhere rreshtash krah për krah pa lënë boshllëqet, kështu që ju mund të mbushni hapësirën e rritjes tërësisht për rritje të shkëlqyer dhe prodhim maksimal.

Tenxheret katrorë maksimizojnë hapësirën për rrënjët tuaja në zonën e rritjes
E bërë nga një detyrë e rëndë plastike
Plotësisht e ripërdorshme
Përdorimi më i efektshëm i hapësirës së rritjes sesa me tenxhere tradicionale, të rrumbullakta.