Filter AutoPot Klikoni Fit Adapter

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £14.00


Adapter dhe Filtri 16 mm Kliko Fit është krijuar për tu përdorur me të gjitha madhësitë e FlexiTank dhe FlexiTank Pro. Thjesht shtyhet mbi rubinetin e dhënë. Ka një filtër 13 mm të përfshirë përgjatë gjithë gjatësisë së tij për të filtruar ujin përpara se të udhëtojë përgjatë tubave. Ky montim lejon përdoruesin të shtyjë tub 16 mm, (Hosepipe) në fund të përshtatësit.

 

Filtri inc përshtatës i përshtatshëm me klik 16 - 6 mm përdoret për të lidhur një sistem Autopot 6 mm në një flexitank.

 

Kjo është përdorur për të lidhur një sistem AutoPot 16 mm në një Flexitank.