Tubacione AutoPot 16 mm Flexi

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £1.50


Tub flexi 16 mm është një mundësi shumë më superiore ndaj tubit standard 16 mm. Kënde më të forta mund të vendosen pa u këputur tubi dhe tubi nuk ka asnjë mendim si tub standard 16 mm, kështu që është shumë më lehtë të punohet me të.

Në dispozicion për të blerë në një rrotull të plotë prej 30 milion