Sistemi AutoPot 2 Pot

 • Shitjes
 • të Rregullt çmimi i £65.00


Ky sistem 2 poti vjen i furnizuar me një tabaka që strehon 15 ltr pot, një disk Marix që e vendosi brenda poçit; disku Marix përdoret për të parandaluar tokën/kompozimin nga lënia e tenxheres dhe Një Disk Kontrolli Rrënjësor që është vënë nën tenxheren në zgavrën e qytetit të tabakasë, fytyra e artë lart.
Disku I Kontrollit Rrënjësor apo RCD do të parandalojë rrënjët nga lënia e potit dhe do t'i shkurajojë ata që të shkojnë drejt Ujit Ujor, një Ujvalë që kontrollon furnizimin me ujë & 1.5 metra tubacion 6mm që furnizon gjithashtu ujin për sistemin.
Sistemi 1Pot është jashtëzakonisht i zhdërvjelltë dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë llojesh dhe përmasash të bimëve. Bimët e lulëzimit sezonal dhe shkurret e përhershme lulëzojnë dhe prodhojnë një shumicë çeljesh e gjethesh për shkak të veprimit unik Të Ujvalvës, që është parashikuar të lejojë uzinën të kalojë nëpër një lagështi & cikël të thatë.
Sistemi 2 Pot është zgjeruar lehtësisht kaq shumë tenxhere mund të lidhen me një tank të vetëm.
Tenxheret & tapet mund të lëvizin lehtë në vullnet, kështu që në qoftë se centralet rriten shumë të mëdha ato mund të ndahen më tej me lehtësi.
Sapo të ngrihet dhe një tank të mbushet me ujë & likuid ushqimi i këtij sistemi jashtëzakonisht i zhdërvjelltë do të kujdeset plotësisht për të gjitha nevojat tuaja.
Gjithçka që duhet të bësh është të mbash mend të mbushësh serbatorin herë pas here.
Përmbajtja
 • 2Pot Kit (Duke Përdorur Tub 6mm) 2 Modulë Poçe furnizuar nga një tank 47 litrash (Gjithçka është në tank) 
 • 1x 47ltr tank, lid & 6mm top hat gromet 
 • 1x 6mm filtro golfi 
 • 2xpot tray & lid 
 • 2x 15ltr pot 
 • 1x 6mm direkt 
 • 2x AQUAvalve 
 • 1x 1.5 metra nga tuba 6mm 
 • 2x marix disk 
 • Disk kontrolli bazë 2x