Autopot 6mm Drejt Connector

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £0.25


Autopot-6mm E Vendosur Drejtë Connector
Një Ndërlidhës hermetik për tu bashkuar me dy mmm Flexi-pipe mbaron. Ideale për të krijuar një zgjatje 6mm flexi-pipe drejtuar.

6mm Flexi-pipe Drejtë Connector Për bashkimin 2 Flexi-pipe përfundon së bashku
Për tu përdorur me diametër të jashtëm 6mm / 4mm diametër flexi-pipe
Krijo një lidhje hermetike me ujin.
I fortë dhe i fortë.
Lehtë për tu përdorur