AutoPot XL 1 Pot Module 25L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £30.00


Sistemi AutoPot 1 Pot XL Pot vjen me një tabaka që strehon një tenxhere prej 25 litrash dhe një Disc Control Root i cili vendoset nën tenxhere në zgavrën e tabaka me anën e artë të ngritur lart. Kontrolli i rrënjës së rrënjës ose RCD do t'i parandalojë rrënjët të lënë tenxhere dhe t'i dekurajojnë ata të shkojnë drejt AQUAvalve.

Do të merrni gjithashtu një AQUAvalve që kontrollon furnizimin me ujë dhe 1.5 metra tub 4 mm që furnizon ujin në sistem. Sistemi AutoPot 1 Pot XL Pot është jashtëzakonisht i gjithanshëm dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë të llojeve dhe madhësive të bimëve. Bimët me lule sezonale dhe shkurre shumëvjeçare lulëzojnë dhe prodhojnë një bollëk të lulëzimeve dhe gjetheve për shkak të veprimit unik të AQUAvalvue që është krijuar për të lejuar që bima të kalojë një cikël të lagësht dhe të thatë. Sistemi AutoPot 1 Pot XL Pot zgjerohet lehtë, kështu që shumë tenxhere mund të lidhen me një rezervuar të vetëm.

Tenxheret dhe tabaka mund të zhvendosen lehtësisht sipas dëshirës që do të thotë se nëse bimët rriten shumë të mëdha ato mund të ndahen më tej me lehtësi. Sapo të vendoset sistemi dhe rezervuari të mbushet me ujë dhe ushqim të lëngshëm, sistemi do të kujdeset për të gjitha nevojat e bimës suaj. E vetmja gjë që duhet të bëni është të mbani mend që herë pas here të mbushni rezervuarin tuaj