AutoPot XL 1 Pot Sistemi

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £46.00


Sistemi AutoPot XL 1 Pot është jashtëzakonisht i gjithanshëm dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë të llojeve dhe madhësive të bimëve. Sistemi PotP AutoPot XL 1 vjen i furnizuar me 1 tabaka që strehon 1 tenxhere (25L). Ju gjithashtu do të merrni 1 1 Pot XL çantë dhe pajisje lidhëse me pajisje dhe tuba së bashku me një rezervuar 47L.