AutoPot XL 12 Tenxhere Sistemin

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £395.00


E AutoPot XL Tenxhere Sistemi është shumë i zhdërvjellët dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë të bimë të llojeve dhe madhësive. E AutoPot XL 12 Tenxhere Sistemin vjen furnizohet me 12 tabaka që të akomoduar 12 enë (25L). Ju do të merrni edhe 12 1 Tenxhere XL Kit Qese dhe Lidhje Çantë me pajisje dhe tuba së bashku me 250 litër ngurtë të rezervuarit ose opsionale 225L FlexiTank.

Përmban :

12 x Vetme XL 25L 1 Tenxhere Sistemet e furnizuara nga një 350 litër ujë fuçi (çdo gjë është e përmbajtura në tank)
1x 220ltr Fuçi me Ujë Inc kapak & trokitni lehtë mbi
Klikoni 1x-fit lidhës Inc filtër 16mm prizë
1x 12 metra e 13mm tub
1x 13mm Në linjë trokitni lehtë mbi
6 x 13mm-4mm Kryq Lidhës
24x 1Pot Sistemet e

Këtij sistemi do të përshtaten një 2.4 m x 2.4 m të rritet çadrën