AutoPot XL 24 Sistemi Pot

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £780.00


Sistemi AutoPot XL Pot është jashtëzakonisht i gjithanshëm dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë të llojeve dhe madhësive të bimëve. Sistemi Auto Potot XL 48 Pot vjen me 24 tabaka që strehojnë 24 tenxhere (25L). Ju gjithashtu do të merrni 24 Qese Kit X 1 Pot XL dhe Kit për Kyçje me pajisje dhe tuba së bashku me një rezervuar të ngurtë 250 litra ose FlexiTank opsionale 400L.

Ky sistem do t'i përshtatet një tendë 2,4 x 2.4 milion.