Stimulator B'Cuzz Root

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £47.00


Rrënjët janë thelbësore për të thithur ujë të mjaftueshëm, kripëra ushqyese dhe sheqerna. Stimuluesi i rrënjës siguron një rritje të fortë të rrënjëve dhe zvogëlon shanset e sëmundjeve të rrënjëve si morrat e rrënjës dhe fusarium. Sa më i madh sistemi rrënjësor, aq më dinamike bima mund të funksionojë dhe të rritet. E shkëlqyeshme për të gjitha aplikacionet rrënjë!

Dozimi: (1: 1000)
1 ml për litër ujë.