Nxitës i tokës B'Cuzz

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £20.00


Jep një nxitje natyrale për të korrave gjatë periudhës së rritjes dhe lulëzimit. Përmban të gjithë përbërësit për ciklin e acidit citrik. Veçanërisht e zhvilluar për kultivimin e kokosit.

Hydroponics r na rekomandojmë që Coco Booster të përdoret si pjesë e fazës së rritjes, shtoni çdo ditë kur lotoni bimën. Efekt optimale në ndërthurje me stimuluesin Boccuzz Coco Bloom.

Dozimi: 0,1 - 0,5 ml për litër tretës ushqyes.