Biocanna Bio Boost

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £44.00


BIOCANNA BioBOOST është një ekstrakt bimor i fermentuar natyral i cili stimulon lulëzimin dhe përmirëson shijen. BIOCANNA Bio BOOST rrit metabolizmin e një bime lulëzuese dhe përmban një kombinim shumë të efektshëm të aminoacideve dhe vitaminave, si dhe enzimave. Komponentët bio-aktiv rritin metabolizmin, që është pikërisht ajo që bimët kanë nevojë gjatë lulëzimit. Bimët bëjnë më shumë sheqerna frutash dhe inde, gjë që i jep një shije më të mirë dhe një produkt të fundit të lartë. Formula unike është e përshtatshme për kultivim si brenda dhe jashtë.