Biocana Bio Rhizotonic

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £32.00


Një nga stimuluesit rrënjë më të fuqishëm dhe më të shitshëm në treg tani është në dispozicion për kultivuesit organikë, BIOCANNA BioRhizotonic stimulon zhvillimin e qimeve dhe këshillave të rrënjës, ndërsa rrit gjithashtu rezistencën e bimëve ndaj sëmundjeve. Një sistem i fuqishëm rrënjë siguron që bima mund të thithë më shumë lëndë ushqyese dhe të rritet më shpejt. BIOCANNA BioRhizotonic është - ndër të tjera - një ilaç ideal për bimë të stresuar siç janë prerjet gjatë potting. BIOCANNA BioRhizotonic gjithashtu rikthen dhe forcon bimët që janë jo të shëndetshme ose duken përgjithësisht të dobët.