Matësi i kombinuar Bluelab

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £200.00


Të mbjellat më të mira fillojnë me Matner Bluelab Combo, është gjithçka që ju nevojitet për menaxhim të thjeshtë dhe të besueshëm të të korrave dhe gjithçka është brenda mundësive. Shtë një përçueshmëri, pH dhe njehsor i temperaturës të gjitha në një. Ajo vjen me një sondë pH dhe sondë përçueshmëri / temperaturë, të cilat thjesht vendosen në zgjidhje dhe leximi i zgjedhur shfaqet në ekran.

Pasi që Bluelab Combo Meter është i lëvizshëm dhe nuk kërkon furnizim me energji elektrike për të vepruar, ai mund të përdoret në çdo kohë dhe kudo për t'ju ndihmuar të menaxhoni të korrat tuaja kërkesat ushqyese të përditshme. Kalibrimi i pH është shumë i lehtë, duke përdorur butonat shtytës në njehsor dhe zgjidhje të freskëta të kalibrimit të Bluelab. Përçueshmëria dhe temperatura nuk kanë nevojë të kalibrohen pasi kjo mbyllet gjatë prodhimit.

Bluelab Combo Meter ju jep përfitimin e shtuar për të qenë në gjendje të zgjidhni opsionet e ekranit për ° C ose ° F dhe EC, CF ose ppm 500. Karakteristikat kryesore Pesha e lehtë dhe e lëvizshme, Masat pH, Ushqyesi (përcjellshmëria) dhe Temperatura Tre opsione të ekranit për Ushqyesit - EC, CF, ppm (500 shkallë) Dy opsione të ekranit për Temperaturën (° C ose ° F) Nuk kërkohet kalibrim për përçueshmëri ose temperaturë Kalibrim i thjeshtë me dy pika për pH Temperatura në një shtytje të një butoni të butonit të thjeshtë Kalibrimi i pH-it Auto fikni funksionin Ekran dixhital i madh 13 mm (1/2 ") për lexim të lehtë Supplshtë furnizuar me sonda cilësore dhe zgjidhje të kalibrimit të pH Treguesi i baterisë së ulët Jetë i gjatë 2 bateri AAA 5 vjet Garanci Bluelab