Mjeti I Hetimit Të Përçueshmërisë Bluelab

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £12.00


Pastrimi I Paisjes Për Pastrimin E Përçueshmërisë Bluelab 

Mbajtja e zgjidhjes ushqyese në nivelin e saktë të përçueshmërisë është një aspekt vendimtar i kopshtarisë hidroponike – kjo është arsyeja pse ju paguani për shkak të kujdesit për mirëmbajtjen e pajisjeve tuaja testuese. Kutia Për Pastrimin E Sondave Bluelab përmban çdo gjë që duhet për të mbajtur Kamionin Tuaj Bluelab duke punuar në mënyrë të përsosur për vitet që vijnë.
Çdo gjë që duhet për të pastruar Kamionin Tuaj Bluelab
Ruan saktësinë e Truncheon Tuaj Bluelab
Vjen me lëng pastrimi dhe kamuais për mirëmbajtjen e sondave
Gjithashtu vjen me lëng përçueshmërie dhe thyes për testim
Shumë e lehtë për tu përdorur, me udhëzime të qarta

Kuti Për Pastrimin E Gjurmimit Të Përçueshmërisë Bluelab Përmban:

1 chamois pastrimi x, 1 xml tube me lëng pastrimi, 1 enë x decanter, 2 sasheta x të përçueshmërisë testimi likuid (27.7 CF, 2.77 KE)