BudBox Pro 120cm x 120cm x 200cm

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £140.00


 

Përmirësimi në modelin origjinal të rritjes së tendave të BudBox nuk do të ishte e lehtë, por ekipi i dizajnit BudBox e ka bërë dhe e ka bërë atë mirë, pasi ka dëgjuar reagimet e klientëve dhe duke përdorur informacione që u mblodhën gjatë një programi shterues të testimit dhe zhvillimit. Rezultati është mjedisi i përsosur në rritje i brendshëm i lëvizshëm.

Karakteristikat kryesore:

Kuadri i çelikut
Qoshet metalike, klikoni në bllok, për forcë të shtuar
Dritare e gjelbër e filtruar
Incshtë jashtëzakonisht e lehtë për t’u përshtatur me guaskë të jashtme të lehtë, por të ashpër dhe të qëndrueshme
Rrjedha më e mirë e ajrit nëpër panele më të mëdha të ventilimit (20%)
Ideale për 600W HPS rriten drita ose fluoreshencë

përmirësimet:

Kornizë e fortë
E fortë si çdo gjë atje. Polet dhe shufrat elastikë korrozionit.
Pëlhurë e azhurnuar
Pëlhura origjinale e një tende BudBox ishte e vështirë për tu mposhtur por disi është bërë, me më shumë qëndrueshmëri dhe butësi.
Një dritare e gjelbër e shikimit
Një dritare e re 14 "x 10" që ju lejon të kontrolloni bimët tuaja pa hyrë dhe duke shqetësuar konfigurimin. Me filtrin e saj të gjelbër kjo dritare nuk lejon që drita të ndalojë atë të ndikojë në ciklet e bimëve.
Kjo tendë e rritur BudBox Pro ka dimensione 120cm x 120cm x 200cm. Në dispozicion në argjend ose të bardhë.

specifikimet:

Trashësia e shufrave: 25 mm
Binarët e varur: 3
Këndet: metal, klikoni në
Panelet e ventilimit: 2 x (26 "x 10")
Dritarja e shikimit: 1 x 14 "x 10"
Bar dhe çorap për ujitje: 1 x shirit i ujitjes (2 x çorape ujitje)
Sorapet e futjes: 1 x 11 "
Ocksorape të ekstraksionit: 1 x 11 "
Sorape kabllo: 2 x 4.5 "
Ocksorape ftohëse: 2 x 9 "
Dyert: 2 x dyer të përparme, plotësisht zippable, 2 x dyert e hyrjes anësore

Paketa Përmban:

1 x qese mbante
1 x guaskë e jashtme
8 x shufra të drejtë
Bare 8 horizontale
8 copë qoshe
3 x shina të varura
6 x rrokje plastike të varura
3 x rripa të varur
1 x fletë themelore