BudBox Pro 200 cm x 200 cm x 200 cm Titan 1

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £290.00


Përmirësimi në projektin origjinal Të Rritjes Së kutisë Së Bux-it nuk do të ishte i lehtë por ekipi i projektimit Të Buxbox e ka bërë atë dhe e ka bërë mirë, duke dëgjuar reagimet e klientëve dhe duke përdorur informacionin që u mblodh gjatë një programi testimi dhe zhvillimi. Rezultati është mjedisi i përkryer portativ për salla të mbyllura në rritje.

Veçoritë e kyçit:​
Përmirësimi në projektin origjinal Të Rritjes Së kutisë Së Bux-it nuk do të ishte i lehtë por ekipi i projektimit Të Buxbox e ka bërë atë dhe e ka bërë mirë, duke dëgjuar reagimet e klientëve dhe duke përdorur informacionin që u mblodh gjatë një programi testimi dhe zhvillimi. Rezultati është mjedisi i përkryer portativ për salla të mbyllura në rritje.

Veçoritë e kyçit:​

Kornizë çeliku
Metal, klik-bllok cepat për forcën e shtuar
Dritarja e gjelbër e filtruar
Tepër e lehtë për t'u përshtatur me peshë të lehtë, por e fortë dhe jetëgjatë guaska e jashtme
Fluksi më i mirë ajror përmes paneleve më të mëdha të ventilimit ( 20)% )
Ideale për 4 x 400 apo 4 x 600 HP rrit drita apo drita fluoreshente
Përmirësime

Kornizë E Fuqishme
I fortë si çdo gjë atje jashtë. Shtyllat elasticiteti të korrizionit dhe baret.
Pëlhurë E Përditësuar
Pëlhura origjinale e një tende BudBox ishte e vështirë për tu mundur por disi është bërë, me më shumë qëndrueshmëri dhe dritë.
Një Dritare Për Të Parë Të Gjelbër
Një dritare e re 14" x 10" që ju lejon të kontrolloni bimët tuaja pa hyrë dhe shqetësuar instalimin. Me filtrin e gjelbër kjo dritare nuk lejon që drita të ndalojë efektin e cikleve të bimëve.
Kjo tendë E Rritjes Së BudBox Ka dimensione 200 cm x 200 cm x 200 cm. Në dispozicion në të argjendtë ose të bardhë


Specifikimet:

Trashësia e polit: 25mm
Mbajtëse: 6
Metal, klikoni.
Panelet e ventilimit: 4 x (25.5 " x 10")
Dritarja e shikimit: 1 x 14" x 10"
Bari i ujitjes dhe çorapeve: 1 x vaditje (4 x çorape vaditëse)
Çorape e pranimit: 2 x 13"
Çorapet e nxjerrjes: 4 x 13"
Çorape kabllore: 4 x 4.5"
Çorape cuttube: 4 x 11"
Dyert: 2 x dyert e përparme, tërësisht zip rreth, 2 x hyrje në dyert e pasme

Kit Përmban:

1 x
1 x shell i jashtëm
16 x
22 horizontal x
8 x
8 x 4 lidhës
6 binarë x
12 kapje plastike të varura në hekurudhë
6 x rripa të varur
1 x