BudBox Pro 240cm x 240cm x 200cm Titan +

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £340.00


Përmirësimi në modelin origjinal të rritjes së tendave të BudBox nuk do të ishte e lehtë, por ekipi i dizajnit BudBox e ka bërë dhe e ka bërë atë mirë, pasi ka dëgjuar reagimet e klientëve dhe duke përdorur informacione që u mblodhën gjatë një programi shterues të testimit dhe zhvillimit. Rezultati është mjedisi i përsosur në rritje i brendshëm i lëvizshëm.

Karakteristikat kryesore:

Kuadri i çelikut
Qoshet metalike, klikoni në bllok, për forcë të shtuar
Dritare e gjelbër e filtruar
Incshtë jashtëzakonisht e lehtë për t’u përshtatur me shellac të lehtë, por të fortë dhe të qëndrueshëm të jashtëm
Rrjedha më e mirë e ajrit nëpër panele më të mëdha të ventilimit (20%)
Ideale për HPS 4 x 400w rriten drita ose fluoreshencë

përmirësimet:

Kornizë e fortë
E fortë si çdo gjë atje. Polet dhe shufrat elastikë korrozionit.
Pëlhurë e azhurnuar
Pëlhura origjinale e një tende BudBox ishte e vështirë për tu mundur, por disi është bërë, me më shumë qëndrueshmëri dhe butësi.
Një dritare e gjelbër e shikimit
Një dritare e re 14 "x 10" e cila ju lejon të kontrolloni bimët tuaja pa hyrë dhe duke prishur konfigurimin. Me filtrin e saj të gjelbër kjo dritare nuk lejon që drita të ndalojë atë të ndikojë në ciklet e bimëve.
Kjo tendë e rritur BudBox Pro ka dimensione 240cm x 240cm x 200cm. Në dispozicion në argjend ose të bardhë.

specifikimet:

Trashësia e polit: 25 mm
Binarët e varur: 6
Qoshet: metal, i sigurt për klik
Panelet e ventilimit: 4 x (26 "x 10")
Dritarja e shikimit: 1 x 14 "x 10"
Bar dhe çorap për ujitje: 1 x shirit i ujitjes (4 x çorape ujitje)
Sorapet e futjes: 2 x 13 "
Sorape ekstraktimi: 6 x 13 "
Sorape kabllo: 4 x 4.5 "
Ocksorape ftohëse: 4 x 11 "
Dyer: 2 x dyer të përparme, plotësisht zip, dy dyer hyrëse të pasme

Paketa Përmban:

1 x qese mbante
1 x guaskë e jashtme
Shufra 16 x drejtë
22 x bare horizontale
8 copë qoshe
Lidhësa 8 x 4-kahëshe
Shinat e varur 6 x
12 x doreza plastike me varje hekuri
6 x rripa të varur
1 x fletë themelore