Mund Q-MAX 250 10 "FAN - 1590M³ / HR

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £380.00


Mund Q-Max AC Fan 250 mm 10 "1590m³ / orë

Can Q-Max AC Fan është një tifoz i fortë i mbështjellë me metale me një sistem rotori të statut 3D me cilësi të lartë të izoluar. Kontrolluesi i integruar i shpejtësisë së tifozës lejon 3 ndryshime të shpejtësisë.
Fan Can Q-Max AC përmban shkumë izolimi të shëndoshë por është akoma i lehtë, i montueshëm dhe i lehtë për tu mirëmbajtur.

Q Max AC është një tifoz ose tifoz i rrjedhës së përzier me efikasitetin më të lartë aerodinamik dhe nivelin më të mirë të konsumit të energjisë, së bashku me sistemin e statorit 3D të rotorit. Q Max AC është një motor AC Fan Max Series Fan i integruar në një Heshtje.

Q Max AC është një gjerman i prodhuar, kompakt, i lehtë për t’u përdorur dhe i pastër.

Varëse rrobash të integruara sigurojnë një instalim të lehtë.

I gjithë rreziku plotëson kërkesat e detyrueshme të ErP për të gjithë tifozët e tregut në BE.

Kërkon prizë