Canna Hidro Flores 5L (Hard Ujë)

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £38.00


CANNA Hidro Flores është e përshtatshme për të lulëzuar ose fruiting. Për rritje në inerte lëndëve në një të kandidojë-për-mbeturinat e sistemit, CANNA Hidro Flores është në dispozicion në të dy butë dhe të vështirë të ujit.