13 mm bërryl standard bar

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £0.60


Të gjitha pajisjet tona me cilësi të lartë janë bërë për t'iu përshtatur kushteve të ashpra Australiane dhe për këtë arsye janë të një cilësie shumë të lartë dhe do të zgjasin pafundësisht në kushtet evropiane. Thjesht lidheni së bashku për të bërë sistemin e furnizimit me pikat që i përshtaten nevojave tuaja. Double me gjemba për mbrojtje të shtuar nga rrjedhjet.