Holandisht Pro Origjinale të Rritet Tokës / Aarde HW A&B

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £13.00


të Plotë të "rritet", për të ushqyer, të projektuara për tokë. Ky produkt ka të gjitha thelbësore makro dhe mikro rritje të ushqyesve të nevojshme për të bollshëm rritja.

Kjo lëndë ushqyese është projektimit për përdorim në formë të ujit fusha. Të butë të ujit version gjithashtu në dispozicion.

I përdorimit të plehëruesve: për 100 litër ujë në mes të 200 dhe 300 ml. Origjinal Lule e Tokës në varësi të dëshiruar KE nivel. Kurrë nuk mix përbërësit në formë të pastër me njëri – në vend të shtuar Një komponent, të ujit dhe pastaj komponenti B në pjesë të barabarta (gjithmonë pije matjen e kupës mirë). Rregullo nivelin e pH nëse është e nevojshme me pH - Lulëzim nga holandez Pro. Optimale të pH nivelin 5.8 – 6.5.

Dozimi: 200-300 ml për 100 litër.